Kalendarz Juvenii na rok 2009

Zbliża się koniec roku, może czas pomyśleć nad kalendarzem klubowym? Kto mógłby się tym zająć?

kalendzarz

ja sie moge tym zająć tylko musze wiedziec jak

Pomysł...

Mógłbym podesłać ew. projekt (zaraz po tym jak dokończę ten główny projekt szalików ;) Mam taki mały pomysł, żeby daty z meczami Juvenii zaznaczyć innym kolorem, myślę ze fajnie by to wyglądało. Musiałbym wiedzieć tylko jaka ma być rozdzielczość.
Pozdrawiam
Piotr Wieczorkiewicz

kalendzarz

jesli Piotrek ma pomysł to niech on sie tym zajmie

kalendarze

Jeśli chodzi okalendarze, toproszę, żebyście sięna razie wstrzymali,bo jestem już w trakcie ich załatwiania. Wstępny etap, ale wszystko wyklaruje się w przyszłym tygdoniu, to dam wam znać.

kalendarz

Mam juz informacje, ze kalendarze beda. Bede zajmowal sie ich zrobieniem i dam wam znac, kiedy beda gotowe oraz gdzie i jak bedzie mozna je kupic.

kalendarze już dostępne!

Informacja kiedy można kupować kalendarze została zamieszczona na głównej stronie. Jeśli chcecie mogę przyjść do klubu np. w sobotę od 12 - 13 lub w niedzielę, żeby umożliwić kibicom ich zakup.Wypowiedzcie się tylko kiedy najbardziej wam pasuje. Oczywiście możecie przychodzić do klubu w standardowych godzinach pracy lub wieczorami na siłownię.
Pozdrawiam

Kalendarz

extra, kolejny akcent Rugby w domku będzie!!!

Pozdro!!!

elmarianos

kalendarze

to w takim razie ja proponuje sobote godzine 12 i wtedy siądziemy i pogadamy na temat koszulek

dobra to o 12 sie spotykamy

dobra to o 12 się spotykamy, rozmowy na temat koszulek, śpiewów, odbierzemy kalendarze i jeszcze fajnie by było żeby pojawił się szalik.. Piotrek pokaz nam to co już mamy :D i tak ogólnie pogadamy :D

PS. ma ktoś kontakt z Kali, ifrythem, taojao itp żeby im dać znać??

Będę w takim razie od 12 na

Będę w takim razie od 12 na Juvenii z kalendarzami. Możliwe, że na siłowni, więc jakby co, to tam mnie szukajcie. Pozdrawiam i do zobaczenia!

Ok

w takim razie do jutra.

Pozdro!!!!!!!!!

Juve! Juve! Juve! Juuveeniaaa!!!

elmarianos

Jutro...

hehe do jutra xD